Professioneel marktplaats script in PHP versie 7

Professioneel marktplaats script (Als Marktplaats, Speurders) responsive

Demo Bestellen?

Vernieuwde versie 7.25 februari 2016, 199,- euro incl. installatie

Wilt u uw eigen online (tweedehands) advertentie website beginnen zoals Marktplaats.nl of Speurders.nl? Dan is dit script iets voor u!
Wij hebben alvast meer dan 1400 categorieën voor u ingebouwd, dus het meeste werk hebben wij al voor u gedaan. Maar deze kunt u indien gewenst natuurlijk ook gewoon verwijderen.

Responsive online (tweedehands) advertentie website CMS

U kunt ervoor kiezen om advertenties gratis te laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om per categorie een andere prijs in te voeren. In de demo is het plaatsen van boeken bijvoorbeeld gratis, terwijl een advertentie in de categorie auto weer duurder is dan bijvoorbeeld Contacten. Dit is allemaal in het CMS in te stellen.

Bedrijven kunnen pakketten met " advertentie credits" bestellen, waarmee zij advertenties kunnen betalen. Bedrijven hoeven dus niet per geplaatste advertentie te betalen, maar kunnen vooraf een pakket inkopen met een bepaalde hoeveelheid advertentie credits.

Ook kunt u in het CMS extra velden toevoegen aan een categorie. Bijvoorbeeld km-stand bij de categorie auto's. Verdere mogelijkheden in het CMS zijn onder andere:

Reeds ingebouwde betaalmodules

Bezoekers kunnen onder andere:

TopAdvertenties
Klanten kunnen kiezen voor een TopAdvertentie. Topadvertenties worden bovenaan de lijst getoond en zijn extra opvallend. Hierdoor nemen de verkoop kansen van de adverteerder toe. Aan u de keus hoeveel bezoekers moeten betalen voor een TopAdvertentie.

Advertentie duur
Standaard worden advertenties 90 dagen getoond, dit kunt u in het admin gedeelte aanpassen. Een week voor het einde van de advertentie krijgen de eigenaars van de advertentie een email met een 'verlengingslink'. Hiermee kunnen ze de advertentie op de online (tweedehands) advertentie website betaald of evt. gratis verlengen. Als de eigenaar niet verlengd, wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Uiteraard zit er ook een xml sitemap voor de zoekmachines bij.

Demo admin/cms account?

Een voorbeeld van het script vindt u op: https://www.isosoft.nl/demo/

U kunt een kijkje nemen in het admin gedeelte via:

https://www.isosoft.nl/demo/management

Elke 60 minuten wordt de demo opnieuw geïnstalleerd, dus u kunt alles uitproberen.

Installatie?
Installatie op uw eigen webserver of hosting pakket is gratis, stuur na aankoop een email naar info@isosoft.nl met de gegevens van uw server, en wij installeren het script voor u.

Vereisten: PHP 5.4 of hoger, mysqli, htaccess, mod_rewrite en de mogelijkheid om een externe server te benaderen via bijv, curl of file_get_contents. Neem bij twijfel contact op met uw hosting provider.

Vanaf versie 7.2 volledig geschikt voor php 7.1 en hoger

Bestellen € 199.-

Betalen via ideal of mr cash

Wilt u dit marktplaats script bestellen? Vul uw email adres en het domein in waar u het op wilt installeren, en u wordt direct doorgestuurd naar een (iDeal, Sofort, mr. Cash) betaalpagina.

U kunt het script vervolgens direct downloaden.

Website domein waar u het script op wilt installeren, zonder www, bijvoorbeeld: isosoft.nl

Uw email adres

prijzen excl. BTW