Professioneel marktplaats script (Als Marktplaats, Speurders) responsive

Compleet vernieuwde Pro versie, februari 2019

Nu slechts € 149,-

Met dit marktplaats website script kunt u uw eigen online (tweedehands) advertentie website beginnen zoals Marktplaats.nl of Speurders.nl.
Wij hebben alvast meer dan 1400 categorieën voor u ingebouwd, dus het meeste werk hebben wij al voor u gedaan. Maar deze kunt u indien gewenst natuurlijk ook gewoon verwijderen.

Responsive online (tweedehands) advertentie website CMS

U kunt ervoor kiezen om advertenties gratis te laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om per categorie een andere prijs in te voeren. In de demo is het plaatsen van boeken bijvoorbeeld gratis, terwijl een advertentie in de categorie auto weer duurder is dan bijvoorbeeld Contacten. Dit is allemaal in het CMS in te stellen.

Affiliate support CSV feeds

In de Pro versie is het mogelijk om CSV (affiliate) feeds in te laden vanuit het admin gedeelte. U kunt eenvoudig per categorie een feed inladen. Dit is ideaal als u een affiliate website wilt beginnen, of uw marktplaats website snel met veel advertenties gevuld wilt zien.

Zakelijke abonnementen
Bedrijven kunnen "abonnementen" afsluiten voor een bepaalde hoeveelheid advertenties. Bedrijven hoeven dus niet per geplaatste advertentie te betalen, maar kunnen vooraf een abonnement afnemen waarmee ze een bepaalde hoeveelheid advertenties kunnen plaatsen. U kunt in het admin instellen of dit per maand, 3 maanden, half jaar, jaar of 2 jaar kan, hoeveel advertenties er kunnen worden geplaatst, en natuurlijk de prijzen hiervan. Ook kunt u instellen of bedrijven met een abonnement gratis een link kunnen plaatsen bij een advertentie.

Ook kunt u in het CMS extra velden toevoegen aan een categorie. Bijvoorbeeld km-stand bij de categorie auto's. Verdere mogelijkheden in het CMS zijn onder andere:

 

marktplaats script chat

Bezoekers kunnen onder andere:

Reeds ingebouwde betaalmodules

Via deze modules kunnen klanten betalen om een advertentie te activeren, het omhoogplaatsen of kiezen voor een Top advertentie. De prijzen hiervan kunt u natuurlijk eenvoudig aanpassen in het admin gedeelte.

Top Advertenties
Klanten kunnen kiezen voor een Top Advertentie. Top Advertenties worden bovenaan de lijst getoond en zijn extra opvallend. Hierdoor nemen de verkoop kansen van de adverteerder toe. Aan u de keus hoeveel bezoekers moeten betalen voor een TopAdvertentie.

Advertentie duur
Standaard worden advertenties 90 dagen getoond, maar dit kunt u in het admin gedeelte aanpassen. Een week voor het einde van de advertentie krijgen de eigenaars van de advertentie een email met een 'verlengingslink'. Hiermee kunnen ze de advertentie op de online (tweedehands) advertentie website betaald of evt. gratis verlengen. Als de eigenaar niet verlengd, wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Uiteraard zit er ook een xml sitemap voor de zoekmachines bij.

Demo admin/cms account?

Een voorbeeld van het uitgebreide pro script incl RDW module vindt u op: https://www.isosoft.nl/demo/.

U kunt een kijkje nemen in het admin gedeelte via: https://www.isosoft.nl/demo/management
Elke 60 minuten wordt de demo opnieuw geïnstalleerd, dus u kunt alles uitproberen.

Vereisten: PHP 5.6 of hoger (bij voorkeur PHP 7+), mysqli, htaccess, mod_rewrite en de mogelijkheid om een externe server te benaderen via bijv, curl, fopen of file_get_contents. Neem bij twijfel contact op met uw hosting provider.

Marktplaats script bestellen of aanpassingen nodig?

Wij leveren het complete marktplaats script altijd in combinatie met installatie op uw server, maar als u wilt kunt u het natuurlijk ook zelf installeren. Wij kunnen het script volledig op uw wensen aanpassen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de layout/template voor u aanpassen, maar ook een auto marktplaats module met RDW koppeling inbouwen voor bijvoorbeeld een auto site of voor autobedrijven. Ook is een website met enkel woningen mogelijk voor een makelaars website. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contact formulier.

Deze bedragen zijn eenmalig, er zijn behalve uw hosting, geen overige kosten. Excl 21% BTW.

Bestellen?

 

Calle Alonso de Bazán 12b, 29602 Marbella, Spain

Contact opnemen?

Heeft u een vraag over onze producten? Of wilt u een kant en klaar script bestellen? Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.