Professioneel marktplaats script in PHP

Professioneel marktplaats script (Als Marktplaats, Speurders) responsive

Bestellen?

Vernieuwde versie 6.9 mei 2016, nu slechts 199,- 149,- euro incl. installatie

Wilt u uw eigen online (tweedehands) advertentie website beginnen zoals Marktplaats.nl of Speurders.nl? Dan is dit script iets voor u!
Wij hebben alvast meer dan 1400 categorieën voor u ingebouwd, dus het meeste werk hebben wij al voor u gedaan. Maar deze kunt u indien gewenst natuurlijk ook gewoon verwijderen.

Responsive online (tweedehands) advertentie website CMS

U kunt ervoor kiezen om advertenties gratis te laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om per categorie een andere prijs in te voeren. In de demo is het plaatsen van boeken bijvoorbeeld gratis, terwijl een advertentie in de categorie auto weer duurder is dan bijvoorbeeld Contacten. Dit is allemaal in het CMS in te stellen.

Bedrijven kunnen pakketten met " advertentie credits" bestellen, waarmee zij advertenties kunnen betalen. Bedrijven hoeven dus niet per geplaatste advertentie te betalen, maar kunnen vooraf een pakket inkopen met een bepaalde hoeveelheid advertentie credits.

Ook kunt u in het CMS extra velden toevoegen aan een categorie. Bijvoorbeeld km-stand bij de categorie auto's. Verdere mogelijkheden in het CMS zijn onder andere:

Targetpay
Vanaf versie 6.8 is een Targetpay "omhoog" bel module standaard meegeleverd. Deze kan eenvoudig vanuit het admin gedeelte geactiveerd worden. Uw bezoekers kunnen een advertentie eenvoudig "omhoog" bellen. (Dit werkt voor zowel Nederland als België)

Bezoekers kunnen onder andere:

Klanten kunnen kiezen voor een TopAdvertentie. Topadvertenties worden bovenaan de lijst getoond en zijn extra opvallend. Hierdoor nemen de verkoop kansen van de adverteerder toe. Aan u de keus hoe u deze Top Advertenties wilt weergeven.

Standaard worden advertenties 90 dagen getoond, een week voor het einde krijgen de eigenaars van de advertentie een email met een 'verlengingslink'. Hiermee kunnen ze de advertentie op de online (tweedehands) advertentie website betaald of evt. gratis verlengen. Als de eigenaar niet verlengd, wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Uiteraard zit er ook een xml sitemap voor de zoekmachines bij.

Demo admin/cms account?

Een voorbeeld van het script vindt u op: http://www.isosoft.nl/demo/

U kunt een kijkje nemen in het admin gedeelte via:

http://www.isosoft.nl/demo/management

U kunt hier inloggen met email: info@admin.com
En wachtwoord: admin

Elke 60 minuten wordt de demo opnieuw geïnstalleerd, dus u kunt alles uitproberen.

Aanpassingen?

Elke php ontwikkelaar kan deze scripts aanpassen. Deze zijn namelijk niet gecodeerd (open source)!
Heeft u speciale wensen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Kortom als u een advertentie website wil starten zoals Marktplaats.nl of Speurders.nl etc. dan bent u met dit script aan het juiste adres.

Installatie?
Installatie op uw eigen webserver of hosting pakket is gratis, stuur na aankoop een email naar info@isosoft.nl met de gegevens van uw server, en wij installeren het script voor u.

Vereisten: PHP 5.4 of hoger, mysqli, mod_rewrite en de mogelijkheid om een externe server te benaderen via bijv, curl of file_get_contents. Neem bij twijfel contact op met uw hosting provider.

Bestellen € 199,- € 149,-

Betalen via ideal of mr cash

Wilt u dit marktplaats script bestellen? Vul uw email adres en het domein in waar u het op wilt installeren, en u wordt direct doorgestuurd naar een (iDeal, Sofort, mr. Cash) betaalpagina.

U kunt het script vervolgens direct downloaden.

Website domein waar u het script op wilt installeren

Uw email adres

Onze scripts worden alleen via isosoft.nl verkocht. Heeft u deze elders gezien? Neem dan a.u.b. contact met ons op via piracy@isosoft.nl